We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Afpraak maken

Om no-shows zoveel mogelijk te beperken zal per direct bij het inplannen van een afspraak een aanbetaling van 50% worden gevraagd. Dit geldt voor alle behandelingen. Vriendelijk verzoek dus om 24 uur van tevoren te annuleren of te verplaatsen zodat er voldoende ruimte is om andere klanten in te plannen, anders zijn wij helaas genoodzaakt de 50% aanbetaling in te vorderen en zal dus niet worden terugbetaald.

P.S.: Mocht je willen annuleren / verplaatsen  of heb je een vraag over een behandeling en je kunt ons telefonisch niet bereiken, dan graag een Whatsapp berichtje sturen naar: 06-28565651 of mail naar altijdmooi@live.nl.

Zelf een afspraak in plannen kan binnen een paar klikken en sta je bij ons in de agenda.

ANNULEREN

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden geannuleerd of verzet. Bij niet tijdig annuleren brengen wij 50% van de gereserveerde behandeltijd in rekening.

TE LAAT

Het kan gebeuren dat je later op de afspraak verschijnt. Dit kan inhouden dat we behandelen tot de afgesproken tijd en de behandeling in moeten korten. Als de agenda dit toelaat, kan de volledige behandeling ondergaan worden.

NO SHOW

Bij het niet verschijnen op de afspraak brengen wij 100% in rekening.