We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Wat is permanente make-up

Bij permanente make-up (PMU) wordt er pigment aangebracht net onder het huidoppervlak. Dit gebeurt met een apparaat met kleine naaldjes. De naaldjes bewegen heel snel op en neer en laten steeds iets van het pigment achter in de huid. Dit prikken gebeurt in de bovenste laag van de huid. Het is dus vrij oppervlakkig , zodat het pigment te zijner tijd zal vervagen (na 1 tot 5 jaar afhankelijk van de reactie van uw huid).

Schoonheidssalon AltijdMooi is GGD-goedgekeurd: wij werken uiteraard hygiënisch en gebruiken voor iedere behandeling nieuwe, steriele naaldjes. Wij gaan alleen voor het allermooiste en natuurlijkste resultaat!

Voor de p.m.u. behandeling

We beginnen onze PMU-behandeling met een kennismaking. Wat zijn uw verwachtingen en wensen? Wat vindt u mooi en wat juist niet? Wat kunnen wij u adviseren, op basis van uw teint, gezichtsvorm en oogkleur? Uw wensen staan hierbij uiteraard op de eerste plaats. Vervolgens vult u een gezondheidsverklaring in: een vragenlijst die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen, omdat PMU in combinatie met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is.

De p.m.u. behandeling

Een nieuwe PMU-behandeling bestaat bij schoonheidssalon AltijdMooi altijd uit twee of drie sessies. Bij de eerste behandeling bespreken we uw wensen en bepalen we samen de best passende vorm en kleur van uw permanente make up. Wij tekenen dit eerst voor en beginnen pas met pigmenteren wanneer het model volledig naar uw wens is. Vervolgens brengen we de kleurpigmenten in de bovenste laag van de huid aan, met ultrafijne naaldjes die razendsnel op en neer gaan.

Na de p.m.u. behandeling

Voor een mooi en blijvend resultaat is er altijd een nabehandeling nodig: uw permanente make-up wordt dan geperfectioneerd, zodat u er nog langer van kunt genieten!

Intake

Twijfelt u al een tijdje over permanente eyeliner of wenkbrauwen? Laat u dan eerst door ons adviseren tijdens een vrijblijvende PMU-intake!

 • Wij nemen de tijd voor een intake (20 min.) We bekijken wat je wensen zijn en welke behandeling daarbij het beste past. Dit kost eenmalig €10,-. Besluit je na de intake om de behandeling door te zetten dan wordt dit verrekend met de prijs!
 • Persoonlijk advies over de behandeling
 • Foto’s van eerdere behandelingen

Voor een PMU-behandeling reserveren wij veel tijd, daarom vragen wij een aanbetaling van 50 % van de geboekte PMU-behandeling.  Wanneer de behandeling tot twee weken voor de gemaakte afspraak wordt geannuleerd, ontvangt u de gehele aanbetaling retour. Daarna vervalt de retourmogelijkheid voor de aanbetaling. Op deze manier zorgen wij ervoor, dat wij iedereen kunnen helpen, omdat nieuw ontstane plekken in onze agenda weer opgevuld kunnen worden.

Sinds 1 juni 2007 mag PMU (Permanente Make Up) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning. Schoonheidssalon AltijdMooi beschikt over deze vergunning. Wij werken dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting. Bekijk hier onze ggd goedkeuring

De pigmenten van Ecuri, voldoen aan de strengste Europese normen (CE-gekeurd) en de kleurstelling en kleurintensiteit zijn van hoge kwaliteit. Tevens zijn ze zeer goed getest en onderzocht op allergieën (voorzien van INCI-codes), hypo-allergeen en geven een heel natuurlijk resultaat. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald om de hygiëne te garanderen.

Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat:

 • diabetes;
 • hemofilie;
 • chronische huidziekte;
 • contactallergie;
 • immuunstoornis;
 • hart- en vaatafwijkingen;
 • bij het gebruik van antistollingsmiddelen;
 • op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan;
  op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen.

Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.

Permanente make-up is veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. U hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. U dient wel de nazorginstructies te volgen die u van ons mee krijgt.

Elk resultaat van een behandeling moet je zien als een wond en die wond heeft direct na de behandeling rust nodig. 5 dagen lang mag het behandelde deel niet met water in aanraking komen. Ook zonnebank/UV-licht, sauna/zwembad, make-up zijn verboden, voor een periode van +/- 2 weken (afhankelijk van jouw genezingsproces en van welk deel van je gezicht van PMU voorzien is).

Onderga dus nooit vlak voor een zonvakantie een PMU-behandeling (en ook niet voor cosmetische operaties in het gezicht), maar hou minstens een periode aan van 4 weken rust tussen behandeling en reis (of operatie).