We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

permanentmake-up, pmu, wenkbrauwen, powderbrows, hairstrokes, microblading, maarssen, ggd goedgekeurd, eyeliner, Gezichtsbehandelingen schoonheidssalon,

P.m.u. wenkbrauwen

180 minuten € 350,00
Elke dag prachtig gevormde en gekleurde wenkbrauwen!

Hoe werkt het?

Altijd volle, mooi gevormde wenkbrauwen? Permanente make-up bij wenkbrauwen is ideaal wanneer u weinig of geen haar heeft of wanneer u niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd.

Uw wenkbrauwen zullen er uiteindelijk heel natuurlijk uitzien, doordat wij verschillende technieken kunnen combineren, zoals de 3D-hairstroketechniek en schaduwtechniek. Er is bij beide technieken een ruime keuze aan kleurpigmenten, waardoor wij altijd een kleur hebben die perfect bij uw teint en haarkleur past.

Na de behandeling is de kleur in eerste instantie donkerder dan na verloop van het helingsproces, net als bij een P.M.U. eyeliner. In de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40% af. De weken na de behandeling zal de kleur nog iets verzachten en natuurlijker worden.

{"source_sid":"7FDD8371-2991-471D-BD72-04475CB0141B_1602089272264","subsource":"done_button","uid":"7FDD8371-2991-471D-BD72-04475CB0141B_1602089272229","source":"other","origin":"gallery"}

Powder techniek

De powder- of schaduwtechniek zorgt voor zachte, poederachtige, maar toch aanwezige wenkbrauwen. Met de schaduwtechniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd: hiermee wordt een prachtig overloop van licht naar donker gecreëerd, waardoor een natuurlijke wenkbrauw ontstaat na de genezing.

Zijn uw wenkbrauwen dun en licht geworden? Dan is de powdertechniek precies wat u zoekt. Deze techniek is daarnaast bijzonder geschikt bij een rijpere of vette huid, of bij een huid met grovere poriën

VOORDELEN VAN DE POWDER BROW TECHNIEK

  • Ideaal voor mensen met een vette huid en/of grove poriën
  • Poederachtige, zachte en natuurlijke finish
  • Zeer geschikt voor de rijpere huid
  • Symmetrische wenkbrauwen

Overige informatie

Voor een PMU-behandeling reserveren wij veel tijd, daarom vragen wij een aanbetaling van 20 % van de geboekte PMU-behandeling.  Wanneer de behandeling tot twee weken voor de gemaakte afspraak wordt geannuleerd, ontvangt u de gehele aanbetaling retour. Daarna vervalt de retourmogelijkheid voor de aanbetaling. Op deze manier zorgen wij ervoor, dat wij iedereen kunnen helpen, omdat nieuw ontstane plekken in onze agenda weer opgevuld kunnen worden.