We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

P.m.u wenkbrauwen

v.a. €350
Altijd volle, mooi gevormde wenkbrauwen? Permanente make-up bij wenkbrauwen is ideaal wanneer u weinig of geen haar heeft of wanneer u niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen.

Voordelen:

 • Geschikt voor alle huidtype
 • Heel natuurlijk poedereffect
 • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
 • gaat gemiddeld 1,5 jaar mee
 • Geen beschadiging van de huid
 • Zeer goed toe te passen
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen kale plekken
 • Geen littekens

Voor de behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf word een intake formulier ondertekent, vorm/kleur etc. besproken vooraf de behandeling start. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. het aanraden is tussen de 1-2 jaar naar leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere huidtype.

Direct na de behandeling

Na de behandeling is de kleur in eerste instantie donkerder dan na verloop van het helingsproces, net als bij een P.M.U. eyeliner. In de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40% af. De weken na de behandeling zal de kleur nog iets verzachten en natuurlijker worden.

NAbehandeling

Voor een mooi en blijvend resultaat is er altijd een nabehandeling nodig: uw permanente make-up wordt dan geperfectioneerd, zodat u er nog langer van kunt genieten!

Powder techniek

De powder- of schaduwtechniek zorgt voor zachte, poederachtige, maar toch aanwezige wenkbrauwen. Met de schaduwtechniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd: hiermee wordt een prachtig overloop van licht naar donker gecreëerd, waardoor een natuurlijke wenkbrauw ontstaat na de genezing.

Zijn uw wenkbrauwen dun en licht geworden? Dan is de powdertechniek precies wat u zoekt. Deze techniek is daarnaast bijzonder geschikt bij een rijpere of vette huid, of bij een huid met grovere poriën

Voordelen powder techniek

 • Ideaal voor mensen met een vette huid en/of grove poriën
 • Poederachtige, zachte en natuurlijke finish
 • Zeer geschikt voor de rijpere huid
 • Symmetrische wenkbrauwen

 

Intake

Twijfelt u al een tijdje over permanente eyeliner of wenkbrauwen? Laat u dan eerst door ons adviseren tijdens een vrijblijvende PMU-intake!

 • Wij nemen de tijd voor een intake (20 min.) We bekijken wat je wensen zijn en welke behandeling daarbij het beste past. Dit kost eenmalig €10,-. Besluit je na de intake om de behandeling door te zetten dan wordt dit verrekend met de prijs!
 • Persoonlijk advies over de behandeling
 • Foto’s van eerdere behandelingen
hygiëne
Sinds 1 juni 2007 mag PMU (Permanente Make Up) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning. Schoonheidssalon AltijdMooi beschikt over deze vergunning. Wij werken dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting. Bekijk hier onze ggd goedkeuring
Reserveren en annuleren
Voor een PMU-behandeling reserveren wij veel tijd, daarom vragen wij een aanbetaling van 50 % van de geboekte PMU-behandeling.  Wanneer de behandeling tot twee weken voor de gemaakte afspraak wordt geannuleerd, ontvangt u de gehele aanbetaling retour. Daarna vervalt de retourmogelijkheid voor de aanbetaling. Op deze manier zorgen wij ervoor, dat wij iedereen kunnen helpen, omdat nieuw ontstane plekken in onze agenda weer opgevuld kunnen worden.
Contra indicaties
Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat: diabetes; hemofilie; chronische huidziekte; contactallergie; immuunstoornis; hart- en vaatafwijkingen; bij het gebruik van antistollingsmiddelen; op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan; op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen. Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.
Waar je nog meer rekening mee moet houden
Permanente make-up is veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. U hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. U dient wel de nazorginstructies te volgen die u van ons mee krijgt. Elk resultaat van een behandeling moet je zien als een wond en die wond heeft direct na de behandeling rust nodig. 5 dagen lang mag het behandelde deel niet met water in aanraking komen. Ook zonnebank/UV-licht, sauna/zwembad, make-up zijn verboden, voor een periode van +/- 2 weken (afhankelijk van jouw genezingsproces en van welk deel van je gezicht van PMU voorzien is). Onderga dus nooit vlak voor een zonvakantie een PMU-behandeling (en ook niet voor cosmetische operaties in het gezicht), maar hou minstens een periode aan van 4 weken rust tussen behandeling en reis (of operatie).

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak via het online afspraakformulier. Hopelijk zien we u snel!