We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Wimperlift

V.a.45 minuten €48,50

Een stralende oogopslag met wimpers die 6 tot 10 weken perfect gekruld blijven.


Voordelen van een wimperlift

  • 6 tot 10 weken prachtig gekrulde wimpers
  • Veilig voor uw wimpers
  • Geen wimperkrultang meer nodig!
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder wimperextensions
  • Een mooie, open oogopslag
  • Erg comfortabel absoluut niet pijnlijk
  • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten en make-up is geen probleem!
  • Geschikt voor korte & lange wimpers

Wimperlift behandeling


Wilt u graag mooie, gekrulde wimpers, maar vindt u extensions net iets te veel van het goede? Dan is de wimperlift perfect voor u!

We liften uw wimpers met siliconen rods, die er in verschillende maten zijn zodat de wimperlift precies geschikt is voor uw wimpersoort en wimperlengte. Deze rods, maar ook de coating die we gebruiken, zijn niet schadelijk is voor uw eigen wimpers. Door de silconen rods krijgt u een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Uw wimpers worden gekruld en voorzien van een laagje coating, waardoor de krul 6 tot zelfs 10 weken blijft zitten.

Elleebana wimperlift


Voor de wimperlift behandeling maakt Schoonheidssalon AltijdMooi gebruik van het merk Elleebana. Dit is het nummer 1 merk op het gebied van wimperlifting.

Elleebana heeft kwalitatief hoogwaardige producten welke een unieke formule hebben met een inwerktijd van maar 10-15 minuten (bij veel andere merken is dit een minimaal een half uur). De unieke formule zorgt ook voor gezonde en gevoede wimpers en is absoluut niet schadelijk voor de wimpers.

Er wordt gebruik gemaakt van single-use verpakkingen waardoor de behandeling zeer hygiënisch en effectief is. Het resultaat gaat 6 tot 8 weken mee. Doordat de formule niet schadelijk is voor de wimpers, kunt u de behandeling indien gewenst na 6 weken weer herhalen.

Overige informatie

Voor de wimperlift behandeling
Het is raadzaam eventuele mascara/oogmake-up voor aanvang van de behandeling te verwijderen.
Na de wimperlift behandeling
Zodra de wimperlift is gezet (zowel voor de eerste keer als bij de vervolg behandelingen), geldt de eerste 48 uur na een behandeling: Wimpers niet nat laten worden. Vermijd hete stomende douches of sauna’s en niet gaan zwemmen. Haar niet wassen. Gebruik van shampoo en conditioner, make-ups, crèmes of oogserums op de wimpers/ogen kunnen de kleur verzwakken bij gebruik van een wimpertint en kan de permanent ontspannen. Wrijf niet over de wimpers en speel er niet mee. Als er irritatie optreedt, leg dan een koude, schone natte doek op de ogen of neem contact op met een arts. Gebruik alleen producten zoals mascara (geen waterproof) of make-up remover op waterbasis (vermijd producten met olie).
Contra indicaties
* Helaas kunnen we de wimperlifting niet toepassen bij .alopecia, chemotherapie of conjunctivitis: veiligheid staat bij ons voorop. Heeft u hier vragen over? Neem dan vooral even contact met ons op * De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift i.v.m. hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn dan is het niet mogelijk om medicatie hiervoor de slikken.

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak via het online afspraakformulier. Hopelijk zien we u snel!