We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

P.m.u. maarssen

P.m.u eyeliner

v.a. €250
Altijd een strakke en perfecte eyeliner, zonder enige moeite!

Voordelen van permanente eyeliner

  • Altijd een keurige eyeliner: ook met zwemmen, sporten en in de sauna
  • Optische aanpassing van uw uitstraling
  • Ruime keuze aan kleurpigmenten

 


Voor de behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf word een intake formulier ondertekent, vorm/kleur etc. besproken vooraf de behandeling start. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. het aanraden is tussen de 1-2 jaar naar leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere huidtype.

Tijdens de behandeling

Tijdens een eyelinerbehandeling maken wij met pigment een lijn net boven of onder uw wimperrand. Vindt u uw ogen te groot of juist te klein? Dan kunnen wij deze optisch in de juiste verhouding brengen, dankzij permanente make-up. Op deze manier heeft u altijd prachtige, stralende ogen, zonder uitgelopen make-up en zonder enige moeite.

Direct na de behandeling

Na de behandeling is de kleur in eerste instantie donkerder dan na verloop van het helingsproces, net als bij een P.M.U. eyeliner. Direct na de behandeling mag je niet sporten/ douchen of in de sauna.

In de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40% af. De weken na de behandeling zal de kleur nog iets verzachten en natuurlijker worden.

NAbehandeling

Voor een mooi en blijvend resultaat is er altijd een nabehandeling nodig: uw permanente make-up wordt dan geperfectioneerd, zodat u er nog langer van kunt genieten!

Eyeliner techniek

Permanente eyeliner maakt van uw ogen te allen tijde echte blikvangers! Oogleden en wimpers laten de ogen spreken, zeker wanneer deze geaccentueerd worden door een eyeliner. Met permanente eyeliner kan de uitstraling van uw ogen en gezicht worden verfraaid.

Uw eyeliner zal er uiteindelijk heel natuurlijk uitzien, doordat wij de techniek kiezen die het beste bij uw wensen past. Er is bij beide technieken, net als bij PMU-wenkbrauwen, een ruime keuze aan kleurpigmenten, waardoor wij altijd een kleur hebben die perfect bij uw teint en oogkleur past

 

Intake

Twijfelt u al een tijdje over permanente eyeliner of wenkbrauwen? Laat u dan eerst door ons adviseren tijdens een vrijblijvende PMU-intake!

  • Wij nemen de tijd voor een intake (20 min.) We bekijken wat je wensen zijn en welke behandeling daarbij het beste past. Dit kost eenmalig €10,-. Besluit je na de intake om de behandeling door te zetten dan wordt dit verrekend met de prijs!
  • Persoonlijk advies over de behandeling
  • Foto’s van eerdere behandelingen

INFRALASH BEHANDELING

Een infralash eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. Het idee achter een infralash is optische diepte aan de ogen en het voller lijken van je wimpers. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen.

Infralash €250,00

Classic eyeliner

Deze vorm van een eyeliner is voller.  Een classic eyeliner wordt toegepast bij mensen die de wens hebben om een make-up look te creëren Deze techniek wordt aangebracht op het bovenste ooglid en of onderste ooglid. De ogen maak je hiermee groter en kun je het een liftend effect geven.

Classic eyeliner €350,00

Schaduw eyeliner

Een schaduw eyeliner heeft aan de bovenkant een schaduweffect (zie foto). Het geeft een natuurlijke look. Met een schaduweffect creëer je meer zachtheid in je eyeliner. Het geeft een zacht oogschaduw effect.

 

Schaduw eyeliner €450,00

hygiëne
Sinds 1 juni 2007 mag PMU (Permanente Make Up) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning. Schoonheidssalon AltijdMooi beschikt over deze vergunning. Wij werken dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting. Bekijk hier onze ggd goedkeuring
Reserveren en annuleren
Voor een PMU-behandeling reserveren wij veel tijd, daarom vragen wij een aanbetaling van 50 % van de geboekte PMU-behandeling.  Wanneer de behandeling tot twee weken voor de gemaakte afspraak wordt geannuleerd, ontvangt u de gehele aanbetaling retour. Daarna vervalt de retourmogelijkheid voor de aanbetaling. Op deze manier zorgen wij ervoor, dat wij iedereen kunnen helpen, omdat nieuw ontstane plekken in onze agenda weer opgevuld kunnen worden.
Contra indicaties
Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat: diabetes; hemofilie; chronische huidziekte; contactallergie; immuunstoornis; hart- en vaatafwijkingen; bij het gebruik van antistollingsmiddelen; op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan; op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen. Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.
Waar je nog meer rekening mee moet houden
Permanente make-up is veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. U hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. U dient wel de nazorginstructies te volgen die u van ons mee krijgt. Elk resultaat van een behandeling moet je zien als een wond en die wond heeft direct na de behandeling rust nodig. 5 dagen lang mag het behandelde deel niet met water in aanraking komen. Ook zonnebank/UV-licht, sauna/zwembad, make-up zijn verboden, voor een periode van +/- 2 weken (afhankelijk van jouw genezingsproces en van welk deel van je gezicht van PMU voorzien is). Onderga dus nooit vlak voor een zonvakantie een PMU-behandeling (en ook niet voor cosmetische operaties in het gezicht), maar hou minstens een periode aan van 4 weken rust tussen behandeling en reis (of operatie).

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak via het online afspraakformulier. Hopelijk zien we u snel!