We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Bio Micro Peeling

Wat is Green Sea Peel?

 De KRX Green Sea Peel is een natuurlijke manier om de huid te vernieuwen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en collageenafbraak geremd.

WANNEER WORDT 
DE GREEN SEA PEEL INGEZET?

  • Onzuivere huid & Acné
  • Littekens
  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker 
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes & rimpels

Ja, dit is wat voor mij!

Hoe werkt de Green Sea Peel?


Een combinatie van 100% biologische, puur uit de zee geoogste ingrediënten als; Durvillea Antartica-extract, gehydrolyseerde spicula (zeespons), en algen worden in de huid gemasseerd. Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Spicula’s die er met het blote oog uitzien als een poeder, zorgen voor kleine kanaaltjes waardoor werkstoffen naar de cellen worden getransporteerd. Deze combinatie wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat,

om de huid te voeden en te verzachten.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Green Seal Peel maakt de huid in
slechts 5-7 dagen nieuwe cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Bij de Green Sea Peel is het mogelijk dat er na 4 – 7 dagen een schilvering of vervelling zichtbaar wordt. De mate hiervan verschilt per huid en is niet te voorspellen. Hou hier dus rekening mee als je deze behandeling laat doen.