We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

permanentmake-up, pmu, wenkbrauwen, powderbrows, hairstrokes, microblading, maarssen, ggd goedgekeurd, eyeliner, Gezichtsbehandelingen schoonheidssalon,

Permanente Make-Up

Tijdens de permanente make-up (p.m.u.) behandeling wordt er pigment aangebracht net onder het huidoppervlak (dermis). Dit gebeurt met een apparaat met kleine naaldjes. De naaldjes bewegen heel snel op en neer en laten steeds iets van het pigment achter in de huid.

Hoe werkt het?

Tijdens de permanente make-up (p.m.u.) behandeling wordt er pigment aangebracht net onder het huidoppervlak (dermis). Dit gebeurt met een apparaat met kleine naaldjes. De naaldjes bewegen heel snel op en neer en laten steeds iets van het pigment achter in de huid. Dit prikken gebeurt in de bovenste laag van de huid. Het is dus vrij oppervlakkig , zodat het pigment te zijner tijd zal vervagen (1 tot 5 jaar). Bij iedere behandeling worden nieuwe steriele naaldjes gebruikt. Uiteraard werken wij hygiënisch (Schoonheidssalon AltijdMooi is GGD goedgekeurd).

Permanente make-up (PMU) is voor iedereen die:

 • Brildragend zijn en daardoor moeite hebben met het aanbrengen van make-up
 • Veel aan sport doen en vaak de sauna bezoeken
 • Geen of bijna geen wenkbrauwen meer hebben
 • Er altijd verzorgd uit moeten zien (vanwege hun functie)
 • Door ziekte of andere oorzaken aan haarverlies lijden (alopecia areata).

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, niet tevreden bent met de huidige vorm of (tijdelijk) geen haargroei heeft, is permanente make-up de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit.

Intake

Denkt u al langer na over Permanent Make-up maar twijfelt u hoe dit er bij u uitziet?
Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring en 100% tevredenheidsgarantie garanderen dat dit er altijd super natuurlijk en erg mooi uitziet!

Maar indien u graag alvorens u de stap neemt:

 • Persoonlijk geadviseerd wilt worden over hoe een PMU behandeling in z’n werk gaat.
 • De P.M.U. Wenkbrauwen of Eyeliner graag eens getekend wilt zien (als proef)
 • Foto’s wilt zien van reeds eerder behandelde cliënten (voor en na)
  Dan is een vrijblijvende PMU INTAKE (+- 15min.) een goede start.

Voor de P.M.U. behandeling

We beginnen onze PMU-behandeling met een kennismaking. Wat zijn je verwachtingen? Wat vind je mooi en wat juist niet? Pas als het voor ons allebei duidelijk is wat we gaan doen, gaan we beginnen. Je vult dan eerst een gezondheidsverklaring in. Dit is een vragenlijst die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen, omdat PMU in combinatie met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is.

De behandeling

Een nieuwe behandeling bestaat bij schoonheidssalon AltijdMooi uit twee of drie sessies. Bij de eerste behandeling bespreken we je wensen en bepalen we samen de vorm en de kleur van je permanente make up. Natuurlijk wordt het eerst voorgetekend, en pas als het naar wens is beginnen we met pigmenteren. Met ultrafijne naaldjes die razendsnel op en neer gaan, brengen we de kleurpigmenten in de bovenste laag van de huid in.

Na de behandeling

Er is voor een mooi en blijvend resultaat ALTIJD een nabehandeling nodig: je permanente make up wordt dan geperfectioneerd, zodat je er nog langer van kunt genieten!

Overige informatie

Sinds 1 juni 2007 mag PMU (Permanente Make Up) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning. Schoonheidssalon AltijdMooi beschikt over deze vergunning. Wij werken dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting.

Bekijk hier onze ggd goedkeuring

De pigmenten van Ecuri, voldoen aan de strengste Europese normen (CE-gekeurd) en de kleurstelling en kleurintensiteit zijn van hoge kwaliteit. Tevens zijn ze zeer goed getest en onderzocht op allergieën (voorzien van INCI-codes), hypo-allergeen en geven een heel natuurlijk resultaat. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald om de hygiëne te garanderen.

Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat:

 • diabetes;
 • hemofilie;
 • chronische huidziekte;
 • contactallergie;
 • immuunstoornis;
 • hart- en vaatafwijkingen;
 • bij het gebruik van antistollingsmiddelen;
 • op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan;
  op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen.

Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.

Permanente make-up is veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. U hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. U dient wel de nazorginstructies te volgen die u van ons mee krijgt.

Elk resultaat van een behandeling moet je zien als een wond en die wond heeft direct na de behandeling rust nodig. 5 dagen lang mag het behandelde deel niet met water in aanraking komen. Ook zonnebank/UV-licht, sauna/zwembad, make-up zijn verboden, voor een periode van +/- 2 weken (afhankelijk van jouw genezingsproces en van welk deel van je gezicht van PMU voorzien is).

Onderga dus nooit vlak voor een zonvakantie een PMU-behandeling (en ook niet voor cosmetische operaties in het gezicht), maar hou minstens een periode aan van 4 weken rust tussen behandeling en reis (of operatie).